ONS TEAM

Ons team van drie ervaren osteopaten is breed opgeleid. Wij volgen regelmatig nascholing om onze deskundigheid te blijven ontwikkelen zijn geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO).

Voor een osteopathie behandeling kunt u een afspraak maken met Harold Launspach, Sander Tolenaar en Hélène Fokker.

osteopathie rotterdam, osteopaat, sander tolenaar ( met bril), harold launspach, helène fokker

HAROLD LAUNSPACH

Harold is osteopaat sinds 2001 en heeft als achtergrond fysiotherapeut (1988) en manueel therapeut (1992). Hij is een osteopaat met ruime ervaring. Zijn expertise zet hij tevens in om het vak verder te ontwikkelen. Harold is betrokken bij activiteiten van de beroepsvereniging (NVO) en bij de ontwikkeling van de HBO-bachelor beroepsopleiding osteopathie.

osteopathie rotterdam, osteopaat, sander tolenaar ( met bril), harold launspach, helène fokker

SANDER TOLENAAR

Sander Tolenaar is osteopaat sinds 2007 en heeft een achtergrond als fysiotherapeut (1998). Hij heeft ruime ervaring in het behandelen van uiteenlopende klachten waaronder sportblessures en problematiek bij kinderen en pasgeborenen. De afgelopen jaren zette Sander zich op bestuursniveau in voor zijn beroepsorganisatie.

osteopathie rotterdam, osteopaat, sander tolenaar ( met bril), harold launspach, helène fokker

HéLèNE FOKKER

Hélène Fokker is sinds 2009 osteopaat D.O. (I.A.O.Zeist) en heeft ruime ervaring als fysiotherapeut (Hogeschool Rotterdam 2003). Naast haar werkzaamheden bij Osteopathie Rotterdam heeft Hélène sinds 2014 haar eigen praktijk voor osteopathie op het Noordereiland te Rotterdam. Hélène is geschoold in het behandelen van acute letsels (Faciaal Distorsie Model) en heeft ruime ervaring in het behandelen van pasgeborenen en kinderen. Naast haar werkzaamheden als osteopaat is Hélène werkzaam voor de klachtencommissie van het Nederlands Register voor Osteopathie.

Contact

Meer weten of een afspraak maken?

Voor een consult en het maken van een afspraak kunt u bij ons terecht van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010 413 45 40.

Als u ons antwoordapparaat hoort kan het zijn dat wij bezig zijn met behandelen. Spreek dan gerust uw naam en telefoonnummer in dan wordt u spoedig teruggebeld.

Mailen kan ook aan contact@osteopathie-rotterdam.nl.